Sådan maler du et foto ved hjælp af projektor

Sådan maler du et foto ved hjælp af projektor

Inspiration: 12271

Fra: 25,95 kr

Til: 837,70 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 25,95 kr

Til: 837,70 kr

Spændende maleri lavet efter foto overført til lærred med projector. Fotoet er først behandlet i computerprogrammet "Google Picasa". Der er brugt tusch og Plus Color hobbymaling.

Vis alle
...
Denne ide kommer fra:
Teknikker med mal og tegn
Sådan gør du
Guide step 1
1.
Google Picasa downloades. Foto redigeres i Microsoft Office Picture Manager. (Alm. fotos kan scannes ind og gemmes på computeren som jpg.) 1. Der startes med at lave fotoet om til sort/hvid 2. Størrelsen tilpasses afhængig af fotokvalitet - reduceres 20 til 50% 3. Lysstyrke og kontrast justeres
Guide step 2
2.
Picasa åbnes og foto kopieres ind: 1. Foto gøres evt. skarpere i "Sharpens" 2. "Rediger i Picnik" åbnes 3. Der beskæres (crop) i "Effect" 4. "Sandbox effects" åbnes 5. "Adjustable threshold" vælges og foto justeres tilpas 6. Der afsluttes evt. med justeringen "Hardlight" Det færdige foto gemmes i Picasa og udskrives.
Guide step 3
3.
Hele lærredet males hvidt. Lad tørre. Ved hjælp af projector overføres foto til lærredet med blyant/tusch. Først tegnes kanten/omridset med tusch.
Guide step 4
4.
Derefter males resten med pensel med Plus Color. Vær især omhyggelig med øjne, mund og næse. En del af billedet kan evt. males med en anden farve for at opnå kontrast. Der afsluttes med mindst 2 lag mat Acryllak. Første lag skal være helt tørt, inden der males anden gang.

Køb varerne til idéen

Projektor, 1stk.

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms