Sådan laver du relief og patinering på terrakotta

Sådan laver du relief og patinering på terrakotta

Inspiration: 15089

Fra: 29,95 kr

Til: 102,85 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 29,95 kr

Til: 102,85 kr

Ønsker du en overflade med 3D-effekt på terrakotta, kan du nemt lave mønstre med relieffarven 3D liner og derefter duppe/gnide Plus Color hobbymaling ovenpå med skumstencil og pensel – og derved skabe en spændende patineringseffekt.
Vis alle
...
Denne ide kommer fra:
Teknikker med mal og tegn
Sådan gør du
Guide step 1
Step 1.
Relieffarven 3D liner påføres med flaskens tegnespids. Vælg selv, om der skal være hel eller delvis struktur på emnets overflade. Her er valgt hvid farve, som fremstår neutral, men alle farver i 3D liner vil have forskellig effekt i en patineringssammenhæng. Lad tørre 8-10 timer.
Guide step 2
Step 2.
Mal med den dækkende Plus Color hobbymaling. Da terrakotta er sugende, og malingen er hurtigtørrende, anbefaler vi at starte med at male områder uden reliefmønster først, hvis ønsket er, at 3D linerens farve skal ses lidt efter patineringen.
Guide step 3
Step 3.
Inden malingen er tør, gnides med skumstencil (let fugtet med vand) oven på reliefstrukturen. Gnid i cirkulerende bevægelser, hvorved lidt af Plus Color hobbymalingen gnides af.
Guide step 4
Step 4.
Med skumstencil og en anden farve i Plus Color hobbymaling fx guld, gnides forsigtigt lidt maling på ønskede steder for patineret look. Hvis der kommer for meget farve på, gnides det af. Det spændende sker, når der tilføjes/fjernes farve, indtil det ønskede resultat er opnået. Lad tørre.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms