Sådan finder du dit værktøj til smykkefremstilling

Sådan finder du dit værktøj til smykkefremstilling

Inspiration: 12275

Fra: 41,95 kr

Til: 288,70 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Tilgængelighed: På lager

Fra: 41,95 kr

Til: 288,70 kr

For at kunne lave smykker er der nogle specielle værktøjer, som gør arbejdet nemmere og resultatet flot. Vi har samlet de mest anvendelige af slagsen.

Vis alle
...
Denne ide kommer fra:
Smykkefremstilling
Sådan gør du
Guide step 1
nr. 13010
Bidetang En god bidetang er ikke til at undvære. Der findes mange forskellige på markedet, både med endeskær og sideskær. Oftest kan den med sideskær klare opgaverne. Den kan klippe helt tæt på og er et must, når der skal klippes stave, kæde, metaltråd og smykkewire.
Guide step 2
nr. 13016
Rundtang Den lange, runde spids bruges til at bøje tråd og perlestave. Øjet, der laves med rundtang, får størrelse efter hvor på spidsen man arbejder. Vil man gerne lave flere i samme størrelse, kan man sætte en tuschstreg på tangen, hvor der skal arbejdes.
Guide step 3
nr. 13022
Universaltang Bruges til at holde med og til at åbne og lukke O-ringe. Med den tynde spids kan den komme til, hvor der ikke er meget plads. Kan også anvendes til at forme stave og tråd med. Biddet er fladt med rundt udvendig.
Guide step 4
nr. 13014
Fladtang Kan anvendes til at holde, åbne og lukke O-ringe med. Biddet er fladt, ligesom tangen udvendig.
Guide step 5
nr. 13020
Buet spidstang Den krumme form og lange spids giver mulighed for at komme til, hvor det ellers ikke er nemt. Kan både holde og bruges til at åbne og lukke O-ringe med. Biddet er fladt, men udvendig er tangen rund, og kan derfor bruges til at forme stave og tråd med.
Guide step 6
nr. 13042
Special wiretang Kan lave lukningen med wireklemmer mindre, end hvis der anvendes fladtang. Kan også bruges til at lægge den afklippede stump pænt ind, når der laves bevikling med tråd eller stav.
Guide step 7
nr 13004
Fladtang med nylonkæbe Tangen er velegnet til at klemme emner uden at ridse dem, arbejder man i bløde, eller blanke emner er den uundværlig. Er også velegnet til at glatte en metaltråd der her fået et bøj. Klem hårdt med nylonkæben om tråden, og træk tråden gennem.
Guide step 8
nr 13102
Perleboremaskine Specialmaskine til at rense og justere perlehuller med. Hold perlen og spidsen af boret ned i lidt vand, og slib ujævnheder væk fra perlehullet. Borene er koniske, og der medfølger 2 bor. Der skal bruges 2 AA batterier som ikke medfølger.
Guide step 9
nr 61620 & 61026
Smykkenål Smykkenåle er fremstillet af 2 stykker wire med et specialdesignet øje, der "klapper sammen", når nålen trækkes gennem en perle. Nålen er lang. Man kan derfor tråde flere perler , og tråde "hule" perler. Fås i flere tråd tykkelser og længder.
Guide step 10
nr. 61619
Perleskål Praktisk lille skål til de perler, man arbejder med. Den trekantede facon gør det nemt at hælde rester tilbage i pose eller beholder.
Guide step 11
nr. 61614
Perlebord En praktisk mulighed for at designe halskæder inden de trækkes på wire. De tre riller på bordet bruges til at lægge perler i for at at finde rækkefølge på perlerne til smykket . Når mønstret er klart, trækkes perlerne på wire.
Guide step 12
nr. 61610
Perletæppe Med et perletæppe som underlag undgår man, at perlerne ruller væk, og man har også et sted at hæfte perlenålen, når den ikke er i brug. Praktisk som underlag, der også beskytter bordet.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms