Sådan doodler du på terrakotta

Sådan doodler du på terrakotta

Inspiration: 15090

Fra: 30,95 kr

Til: 156,95 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 30,95 kr

Til: 156,95 kr

Det er let at tegne små detaljer (doodle) på terrakotta. Terrakottaens ru overflade er dog hård ved tuschens filtspids. Derfor anbefaler vi at lakere overfladen med decoupagelak beregnet til glas og porcelæn, inden der tegnes med sort konturtusch.
Guide step 1
Step 1.
At doodle er et udtryk for en tegnestil, hvor man laver streger og mønstre med sort tusch og langsomt dækker flader af papir og andre emner med denne lidt grafiske stil. At doodle kræver en god præcisionstusch og en glat overflade, så pennen glider let. Laker terrakottaens ru overflade med decoupagelak beregnet til glas og porcelæn, og lad tørre fuldstændig.
Guide step 2
Step 2.
Tegn med konturtusch beregnet til glas og porcelæn. Filtspidsen og farven flyder let uden at løbe, og denne tusch er derfor ideel til teknikken at doodle. Vælg selv, om emnet skal fyldes helt eller delvist. Start evt. nede i et hjørne, og fyld fladen ud. Lad tørre.
Guide step 3
Step 3.
Sæt i kold ovn, og indstil temperaturen på 160 °C (ikke varmluft ). Når temperaturen er nået, varmehærdes terrakottaemnet i 30 minutter. NB: Husk at fjerne evt. gummiprop fra terrakottaemnets bund, hvis det er en sparefigur, da den ikke tåler varme.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms