Ophæng med elefant pyntet med kugler af harmonikapapir -

Ophæng med elefant pyntet med kugler af harmonikapapir -

Inspiration: 13720

Fra: 13,00 kr

Til: 495,85 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 13,00 kr

Til: 495,85 kr

Elefanten med ører er klippet af Color Bar karton med ny farve på hver side. Herefter er den pyntet med halvkugler af harmonikapapir og monteret på neonfarvet knyttesnor sammen med kugler - også af harmonikapapir - og perler af mosgummi.

Guide step 1
1.
Print og klip mønsterarket, der findes som en særskilt pdf-fil, til denne ide. Tegn og klip elefanten, foruden 2 stk. ører.
Guide step 2
2.
Langs kanten af harmonikapapiret bruges passer og der tegnes halvcirkler med dia. på hhv. 6, 5 og 4,5 cm (2 stk. af hver)
Guide step 3
3.
På både for- og bagside af halvcirklen monteres dobbeltklæbende tape.
Guide step 4
4.
Tapens beskyttelsespapir afmonteres på den ene af halvcirklens to sider, og placeres på elefanten. OBS! Markér evt. med passeren på elefanten, hvor papirkuglen skal placeres. Herefter fjernes det sidste beskyttelsespapir, så hele cirklen kan fastgøres.
Guide step 5
5.
Ved den stiplede linje på hvert øre laves et buk. Hvert øre vendes med den modsatte farve yderst, end elefantens farve. På den lille flap fastgøres desuden dobbeltklæbende tape, så ørene kan monteres på hver side af elefanten.
Guide step 6
6.
Eksempel på modsatte side.
Guide step 7
7.
Lav hul øverst i elefanten og isæt knyttensor, hvorpå perler af mosgummi trækkes.
Guide step 8
8.
Med Clear Multi Glue Gel samles 2 halvcirkler af harmonikapapir om knyttesnoren til en kugle - efter samme princip som under punkt 3 og 4.
Mønsterark
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms