Ophæng af udstansede papircirkler -

Ophæng af udstansede papircirkler -

Inspiration: 13142

Fra: 14,50 kr

Til: 367,95 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 14,50 kr

Til: 367,95 kr

Ophænget består af cirkler, der er udstanset med et lag-på-lag-stansejern i papirserien, Copenhagen fra Vivi Gade Design. Cirklerne er samlet til en bold, sat på papirsnor, pyntet med røde træperler.

Guide step 1
1.
Med et lag-på-lag-værktøj stanses cirkler ud i papir fra Vivi Gade Design. Der går 18-20 stk. til et ophæng med store cirkler og ca. 15 stk. til et ophæng med mindre cirkler.
Guide step 2
2.
Vær omhyggelig med at folde alle cirkler præcist på midten. OBS! Papiret er printet på begge sider. Tag stilling til, hvilken der skal udgøre forsiden og lad denne få den indvendige fals/bukkestreg!
Guide step 3
3.
De halve cirkler limes sammen til en bold. Begynd med at lime på bagsiden af en halv cirkel. Pres bagsiden af en ny halv cirkel fast herpå. Denne cirkels anden halvdel smøres nu med lim - også på bagsiden - og sådan fortsættes processen...
Guide step 4
4.
Inden bolden af papircirkler er sluttet med lim på de to sidste halvcirkler, føres en dobbeltlagt snor igennem fra oven som ophængssnor. OBS! Isæt perle forinden.
Guide step 5
5.
Isæt endnu en træperle på begge ender af snoren i bunden og afslut begge med en knude. OBS! Ophæng med mindre papircirkler samles på en enkelt snor med løkke foroven til ophæng.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms