Nøglering med spiraler af tubestrik

Nøglering med spiraler af tubestrik

Inspiration: 15622

Fra: 10,50 kr

Til: 346,75 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Tilgængelighed: På lager

Fra: 10,50 kr

Til: 346,75 kr

Lav selv nøgleringe med vedhæng af spiraler af tubestrik. Tubestrik er lavet på en strikkemølle med babygarn og dernæst syet sammen i spiraler. Til sidst er en nøglering med kæde og rulleøjne syet på.
Sådan gør du
Video
Guide step 1
Step 1.
Strik 35-40 cm tubestrik på strikkemøllen. 1 nøgle babygarn rækker til 13 meter tubestrik.
Guide step 2
Step 2.
Sæt de 4 masker på en strikkenål i den ende, der sidst er kommet ud af strikkemøllen. Før den overskydende garntråd igennem øjet på strikkenålen og træk tråden igennem de 4 masker. Lav en knude og hæft.
Guide step 3
Step 3.
Start spiralcirklen op i den anden ende af tubestrikken. Stik nålen igennem den første maske i enden af tubestrikken, som nu bliver spiralens midte. Tæl 2-3 rækker videre op langs tubestrikken og stik nålen igennem en af maskerne og træk til. Der syes fra vrangsiden.
Guide step 4
Step 4.
Gentag ved igen at stikke nålen igennem den første maske i enden af tubestrikken, og dernæst igennem en maske 2-3 rækker længere oppe end det sted, nålen blev ført igennem i forrige step. Træk til. Nu formes en lille cirkel.
Guide step 5
Step 5.
Fortsæt med at sy tubestrikken sammen til en spiral rundt om den lille cirkel. Sørg for at cirklen hele tiden er flad og ikke snor sig. Hæft enderne til sidst. Sy en nøglering med kæde fast i afslutningen af spiralen og sy rulleøjne til påsyning oven på spiralen.
Guide step 6
Variant
Kombiner en spiral af 20 cm tubestrik med et lille stykke tubestrik på 10-11 cm. Sy dem sammen til en snegl. Et længere stykke tubestrik kan nemt klippes til mindre stykker, så længe de afklippede ender hæftes som i step 2.
Guide step 7
Variant
Kombiner 4 spiraler og et lille stykke tubestrik til en sommerfugl. Lav to spiraler af 18 cm tubestrik, 2 spiraler af 12 cm tubestrik og 1 lige stykke tubestrik på 7 cm. Sy spiralerne fast på det lige stykke tubestrik og tilføj øjne og følehorn.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms