Nålefiltet billede -

Nålefiltet billede -

Inspiration: 13644

Fra: 35,96 kr

Til: 1.089,86 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 35,96 kr

Til: 1.089,86 kr

Dette kreative projekt styrker børns kropsklogskab ved, at de skal anvende en filtenål til at lave billedet. Filtenålen skal føres op og ned gentagne gange, og dermed lærer børnene, hvordan fingre og hænder i samspil med specialværktøj bruges i den kreative proces. Desuden kan livsklogskaben også styrkes gennem dette projekt, hvis man fx lader børnene filte et motiv fra et eventyr, som har en morale.
Guide step 1
Step 1.
Klip et stykke filt i samme størrelse som nålefiltepladen og læg det herover som baggrund for de kommende filtmotiver. Små totter uld stikkes nu fast i den filtbeklædte plade ved at føre filtenålen op og ned gentagne gange.
Guide step 2
Step 2.
OBS! Lav evt. en løs arbejdsskitse at se efter inden processen, så virker ulden mindre abstrakt, inden den tager form som motiver på billedet.
Guide step 3
Step 3.
Afslut med at filte hele billedet med filtenålen en ekstra gang, så det fremstår tykt og tæt.
Guide step 4
Livs-klog
Eksistentiel viden. Styrkes ved aktiviteter hvor børnene skal bruge deres evner til at erkende, at livet og tilværelsen er forskellig fra barn til barn.
Guide step 5
Krops-klog
Krops-kinæstetisk viden. Styrkes ved aktiviteter hvor børnene skal anvende deres fysionomi, fysiske styrke og krop til at udtrykke ideer og følelser.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms