Matchende armbånd og halskæde med rocaiperler og vedhæng -

Matchende armbånd og halskæde med rocaiperler og vedhæng -

Inspiration: 14709

Fra: 21,95 kr

Til: 282,80 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 21,95 kr

Til: 282,80 kr

Det viste halssmykke er en kuglekæde monteret med et vedhæng, der er yderligere pyntet med rocaiperler på perlestave. Hertil et armbånd i samme stil af smykkewire.
Vis alle
...
Denne ide kommer fra:
Lav selv smykker Armbånd Halskæder
Sådan gør du
Guide step 1
Step 1.
Klip et stykke smykkewire i ønsket længde og træk en wireklemme på. Herefter trækkes wiren først igennem øjet på en lås og dernæst igennem wireklemmen. Stram til tættest muligt på låsen og tryk klemmen flad med en tang.
Guide step 2
Step 2.
Træk rocaiperler på wiren, men gør plads til vedhæng (i dette eksempel 3 stk.) Sæt en O-ring i øjet på et vedhæng, luk O-ringen med tang og træk vedhænget på wiren. Fortsæt med rocaiperler til næste vedhæng osv.
Guide step 3
Step 3.
Afslut med wireklemme og ved at stikke wiren igennem en lukket O-ring og igen igennem wireklemmen. Stram til, tryk klemmen flad med en tang og skjul det sidste stykke wire indeni de nærmeste perler.
Guide step 4
Step 4.
Pynt til vedhæng på halskæde: Træk rocaiperler på en perlestav, der drejes yderst med et lukket øje. (Ønskes nærmere vejledning? Se vores 'Teknikskole' på hjemmesiden. Skriv 12280 i søgefeltet). Lav i alt 8 stave parvist a 4 længder.
Guide step 5
Step 5.
Sæt en O-ring fast i øjet på perlestaven og montér det færdige vedhæng i det store vedhæng. Tag evt. to fladtænger til hjælp. (De længste stave i midten og de korteste yderst i hver side).
Guide step 6
Step 6.
Eksempel!
Guide step 7
Step 7.
Klip kuglekæden til i passende længde og lim et hult enderør med øje fast i hver ende. Lad tørre.
Guide step 8
Step 8.
Sæt en O-ring fast i hvert enderørs øje og montér vedhænget på kæden. Luk de to O-ringe.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms