Kreativ indbydelse, borddækning og bordpynt til bryllup i hvidt -

Kreativ indbydelse, borddækning og bordpynt til bryllup i hvidt -

Inspiration: 13611

Fra: 15,25 kr

Til: 491,45 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 15,25 kr

Til: 491,45 kr

Bryllupskort, borddækning og bordpynt er lavet af materialer fra fra den hvide serie i Happy Moments, der bl.a. omfatter dug, bordløber, servietter, lys og fold-selv-æske. Hertil ekstra pynt som satinhjerter og dekorationer, lavet med alutråd.

Guide step 1
1.
Bryllupsinvitation: Kortets forside monteres med et foto eller en illustration efter frit valg, der klippes i facon efter mønsterarket, der findes som en særskilt pdf, til denne ide. Brug dobbeltklæbende tape og fastgør desuden halvperler og træpynt.
Guide step 2
2.
Servietring: I den bløde alutråd formes et tredobbelt hjerte. Heromkring bindes forsølvet tråd, pyntet med perlemorsperler.
Guide step 3
3.
Bordpynt: I den bløde alutråd formes en stor kugle. Heromkring bindes forsølvet tråd, pyntet med perlemorsperler. Anret kuglen på et glasfad, pyntet med et lys og en hvid blomst - evt. en orkidé.
Guide step 4
4.
Fold-selv-æske: Låget og æsken samles efter anvisningen på emballagen. I alutråden formes et hjerte i enden. Placér hjertet midt på låget og kør alutråden som et bånd om æsken. Afslut med en snoning ved hjertet og klip af.
Guide step 5
5.
Bordkort: Med en Uni Poscha tusch skrives navn på et udstanset kartonhjerte. Dette hjerte fastgøres herefter på glaskanten ved hjælp af en dekonål.
Guide step 6
6.
Bord: Opdækning med hvid dug af imiteret stof. Herpå løber af net, hvorpå dekosten og satinhjerter er strøet.
Mønsterark
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms