Kortserie med rosa Pearl karton og rhinsten -

Kortserie med rosa Pearl karton og rhinsten -

Inspiration: 13412

Fra: 15,25 kr

Til: 688,35 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 15,25 kr

Til: 688,35 kr

Indbydelsen er et kort fra Vivi Gades designserie, Skagen, pyntet med papir fra samme serie, Pearl karton og selvklæbende rhinsten. Derudover er menukort og bordkort lavet af Color Bar karton og pyntet som indbydelsen.

Guide step 1
1.
Indbydelse: Designpapiret skæres til, så det passer i rammen på forsiden af det dobbelte kort, hvorpå det fastgøres med dobbeltklæbende tape.
Guide step 2
2.
Print mønsterarket, der findes som en særskilt pdf-fil til ideen. Klip ud og tegn de to omrids af på Pearl karton. Klip ud og brug dobbeltklæbende tape til at fastgøre stykkerne på hhv. printet tekst og et motiv/foto. Sidstnævnte udklippet mindre, end kartonstykkerne.
Guide step 3
3.
Med 3D-puder fastgøres den monterede tekst og motiv/foto på kortets forside.
Guide step 4
4.
Pynt med selvklæbende rhinsten.
Guide step 5
5.
Menukort: Grå Color Bar karton skæres i 10,5 x 25 cm. Midten markeres med falseben. Buk til dobbeltkort. Forsiden pyntes med Masking Tape kanten rundt med overlap i alle fire hjørner.
Guide step 6
6.
I hvert hjørne, hvor Masking Tapen overlapper, skæres der forsigtigt et diagonalt snit og overskydende tape fjernes. Herefter dekoreres menukortet efter samme fremgangsmåde som indbydelsen.
Guide step 7
7.
Bordkort: Tilskær en bredde på 22 cm i et ark designpapir.
Guide step 8
8.
Af designpapiret foldes en pose. Fold papiret på midten på begge led. Fold ud igen fra den brede led og fold hvert hjørne ind til falsestregen i midten. Fold ud igen.
Guide step 9
9.
På papiret fremstår 8 falsestreger at folde efter. Fold papiret ind ved de diagonale falsestreger, så en trekantet 'hat' opstår.
Guide step 10
10.
Fold hver side ind mod midten - og én gang til. Gentag på modsatte side.
Guide step 11
11.
I åbningen øverst foldes papiret ned til kanten af det tværgående papir. Gentag på modsatte side og tryk bunden flad indefra. Læg en lille overraskelse i posen og luk til med klemme.
Mønsterark
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms