Kortserie med Pearl karton, Masking Tape og papirblomster -

Kortserie med Pearl karton, Masking Tape og papirblomster -

Inspiration: 13411

Fra: 13,00 kr

Til: 425,75 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Tilgængelighed: På lager

Fra: 13,00 kr

Til: 425,75 kr

Indbydelsen er et hvidt dobbeltkort med Pearl karton samt designpapir og -knapper fra Vivi Gade. Herpå pynt af Masking Tape, papirblomster, satinbånd og halvperler. Menu- og bordkort er lavet af karton og pyntet i samme stil som indbydelsen.

Guide step 1
1.
Indbydelse: I forhold til det dobbelte korts forside skæres et stykke Pearl karton lidt mindre, mens designpapiret udkæres i halv størrelse af dette. Brug dobbeltklæbende tape og fastgør de to stykker på kortets forside.
Guide step 2
2.
Masking Tape fastgøres lodret ned fra midten af kortet. Afklip de overflødige ender i begge kanter.
Guide step 3
3.
Brug dobbeltklæbende tape og fastgør to blomster af håndlavet papir på kortets forside. - Lidt forskudt for hvert kronblad, men oven på hinanden.
Guide step 4
4.
På bagsiden af knappen løftes den selvklæbende pude. Med nål trækkes satinbånd igennem hullerne fra bagsiden og op. Bind en dobbelt knude og sæt den selvklæbende pude på plads igen, inden yderste film fra puden fjernes og knappen monteres midt i blomsten.
Guide step 5
5.
Med dobbeltklæbende tape fastgøres den printede tekst og der pyntes med halvperler efter smag.
Guide step 6
6.
Menukort: Skær et stykke Color Bar karton på 9 x 26 cm, et stykke Pearl karton på 8 x 12 cm og et stykke designpapir på 8 x 4 cm.
Guide step 7
7.
Brug et falseben, rids midten op og buk det største kartonstykke. Følg herefter samme anvisning til montagen som ved indbydelsen.
Guide step 8
8.
Bordkort: Skær et stykke Color Bar karton på 10 x 6,5 cm, et stykke Pearl karton på 9,3 x 2,8 cm og et stykke designpapir på 3,5 x 3 cm. Brug et falseben og markér midten af det store stykke, hvorpå de andre dele monteres. Brug tape - også til blomsten, pyntet med halvperle.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms