Juletræer og juledekorationer af levende grønt pyntet med mini glaskugler

Juletræer og juledekorationer af levende grønt pyntet med mini glaskugler

Inspiration: 15446

Fra: 14,95 kr

Til: 163,80 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 14,95 kr

Til: 163,80 kr

Lav juletræer på fod af kristtjørn og buksbom, og lav juledekorationer på fod af hyacinter beklædt med en sticky base blanding af mini glaskugler.
Vis alle
...
Denne ide kommer fra:
Juledekorationer, julelys og kalenderlys
Sådan gør du
Guide step 1
Step 1.
Klip metalstænger på 13 cm til hyacinter. Klip metalstænger på 27, 37 og 45 cm til juletræer. Metalstængerne skal klippes på skrå. Tryk dem godt ned i metalfoden, så de sidder stramt.
Guide step 2
Step 2.
Fjern rødder og jord på hyacinter. Skyl løgene rene og lad dem blive helt tørre. Bland mini glaskugler i forskellige størrelser. Du skal bruge ca. 1 glas pr. løg. Bland sticky base med mini glaskugler og beklæd løgene. Stik metalstangen i bunden af hyacinten.
Guide step 3
Step 3.
Klip blade af grenen. Her er brugt buksbom til det lille træ og kristtjørn til de store. Sortér bladene i 3 størrelser - små til toppen, mellem til midten og store til bunden af træet. Klip grenene i stykker på 15 cm (5 stk. pr. træ) og bind dem fast til metalstangen som stamme. Stik bladene på metalstangen - start med de store blade, derefter mellem og de små øverst. Afslut med et lille blad eller en stjerne som limes på.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms