Julegaveindpakning med metallisk gavepapir og glitrende pynt -

Julegaveindpakning med metallisk gavepapir og glitrende pynt -

Inspiration: 14557

Fra: 14,00 kr

Til: 421,30 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 14,00 kr

Til: 421,30 kr

De viste gaver er pakket ind med gavepapir i guld og rødmetal og pyntet forskelligt. To med en iskrystal af hvidt papir. To med en flettet stjerne og en med en stor pompon af silkepapir. Derudover matchende Masking Tape, polybånd, fin guldtråd, bånd og manillamærker med glitter. Alt i design fra Vivi Gade.
Guide step 1
A
Pak gaven ind i glitterfilm. Pynt med et bredt bælte af gavepapir i guld. På den anden led bindes 5 fine guldtråde omkring. Læg en iskrystal af hvidt papir på midten, stans motiver i manillamærket og sæt det fast i et dekorationsbånd, der bindes omkring bæltet.
Guide step 2
B
Pak ind med gavepapir i rødmetal. Brug dobbeltklæbende tape og fastgør en iskrystal af hvidt papir. Stans motiver i manillamærket og bind det fast i et langt stykke fin guldtråd, der vikles flere gange omkring gaven.
Guide step 3
C
Pak ind med gavepapir i guld. Bind polybånd omkring og pynt midtfor med en pompon af silkepapir fastgjort med dobbeltklæbende tape. Pompon: Fold læg i zig-zag og saml på midten med guldtråd. Bred ud til en vifte og kram læggene op til en pompon.
Guide step 4
D
Pak ind med gavepapir i rødmetal. Montér Masking Tape på den ene side og bind dekorationsbånd med glitter omkring den anden. På midten fastgøres (med Dodz klæbepunkter) en stjerne, der kun flettes med opadstående stjernetakker på en side. (Følg vejledningen til at flette på stjernestrimlernes emballage, trin 1-16).
Guide step 5
E
Pak ind med gavepapir i guld. Pynt med et bredt bælte af silkepapir. På gavens anden led monteres Masking Tape. På midten fastgøres (med Dodz klæbepunkter) en stjerne, der flettes uden opadstående stjernetakker. (Følg vejledningen til at flette på stjernestrimlernes emballage, trin 1-12).

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms