Julegaveindpakning med gavepapir dekoreret med aftryk -

Julegaveindpakning med gavepapir dekoreret med aftryk -

Inspiration: 14727

Fra: 19,95 kr

Til: 459,90 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 19,95 kr

Til: 459,90 kr

De viste gaver er alle indpakket med papir i kvistkvalitet, der er dekoreret unikt med aftryk. Dels vha. stencilark, dels stempelklodser. Gaverne er desuden pyntet med snor, kvaste og pomponer.
Sådan gør du
Guide step 1
A
Rul gavepapiret ud med ydersiden opad og læg herpå et stencilark. Mæt herefter en skumstencil-pensel med stempelfarve fra stempelpuden og dup farven over stencilarkets motiv/er. Lad tørre og pak gaven ind i papiret. Bind en snor omkring og pynt med en pompon i midten. Ønskes vejledning til pompon? Se vores hjemmeside og skriv '14015' i søgefeltet. (Vejledning til kvaste følger længere fremme i denne idé).
Guide step 2
B
Rul gavepapiret ud med ydersiden opad. Mæt en stempelklods i puden med stempelfarve og lav aftryk efter smag på papiret. Lad tørre og pak gaven ind. Brug garn som bånd, pynt med en pompon i midten sammen med guldtråd, der er isat et manillamærke.
Guide step 3
C
Rul gavepapiret ud med ydersiden opad og læg herpå et stencilark. Mæt herefter en skumstencil-pensel med stempelfarve fra stempelpuden og dup farven over stencilarkets motiv/er. Lad tørre og pak gaven ind i papiret. Bind snor omkring og pynt øverst med en gren, der er dekoreret med små kugler Silk Clay (trykkes fast uden brug af lim).
Guide step 4
Step 4.
Kvast: Start med at vikle snor flere gange omkring 3 fingre.
Guide step 5
Step 5.
Bind et mindre stykke snor omkring bundtet. Dels for at samle kvasten, dels for at have noget at hænge den op i til slut.
Guide step 6
Step 6.
Endnu et stykke snor vikles nogle gange omkring bundtet ca. 1-2 cm fra enden og det foregående stykke snor.
Guide step 7
Step 7.
Klip bundtet op

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms