Invitation, bordkort og bordpynt med masking tape og paillet mosaik -

Invitation, bordkort og bordpynt med masking tape og paillet mosaik -

Inspiration: 13419

Fra: 15,25 kr

Til: 745,25 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 15,25 kr

Til: 745,25 kr

Indbydelsen er et dobbelt brevkort, der er pyntet kanten rundt med Masking Tape. I midten er et abstrakt motiv af pailletmosaik lavet. Herefter er hampsnor ibundet. Menukort og bordkort er lavet af Color Bar karton og pyntet som indbydelsen.

Guide step 1
1.
Indbydelse: Masking Tape monteres kanten rundt på forsiden af det dobbelte brevkort.
Guide step 2
2.
Læg mosaikken på forsiden af kortet i et mønster efter fri fantasi. Klip evt. gerne i mosaikkerne - enten på langs, på tværs eller diagonalt.
Guide step 3
3.
Fastgør dobbeltklæbende tape på hver række af mosaik og fjern dem fra kortet. OBS! Forinden laves evt. et omrids med en tynd blyantstreg, der viskes ud senere. Dette gøres for bedre at kunne lægge motivet tilbage på kortets forside.
Guide step 4
4.
Fjern yderste lag af tapen og fastgør motivet på kortets forside, række for række.
Guide step 5
5.
Brug en sort Uni Posca tusch til at tegne detaljer på mosaikmotivet.
Guide step 6
6.
Skær et lille skilt af Color Bar karton. Herpå fastgøres en printet og udklippet tekst. Brug dobbeltklæbende tape. Med en Screw Punch laves hul i hjørnet af både brevkort og skilt, hvorefter hampsnor isættes til at binde delene sammen.
Guide step 7
7.
Menukort:Skær et stykke Color Bar karton på 10 x 20 cm. Midten markeres med falseben, lav et ombuk og fastgør den printede tekst på forsiden ved brug af dobbeltklæbende tape. Kanten rundt fastgøres mosaik.
Guide step 8
8.
Bordkort: Skær et stykke Color Bar karton på 6 x 6 cm. Herpå fastgøres den printede tekst, der skæres lidt mindre end kartonstykket. Øverst og nederst for teksten pyntes med en række mosaikker, der fastgøres med dobbeltklæbende tape.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms