Indbydelse og menukort i hvid med grønt hjerte -

Indbydelse og menukort i hvid med grønt hjerte -

Inspiration: 14132

Fra: 15,25 kr

Til: 395,10 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 15,25 kr

Til: 395,10 kr

Den viste indbydelse består af et hvidt kort med kuvert, mens menukort er lavet af karton. Alt fra serien, Happy Moments. Herpå pynt fra samme serie af satinbånd samt grønt og hvidt strukturpapir, hvoraf hjerter er udstanset på stansejern.

Guide step 1
1.
Klip et stykke 3 mm smalt satinbånd til og lim det fast - vandret på kortet (brug Powertape). Herunder endnu et stykke, bundet med sløjfe.
Guide step 2
2.
Brug stansejernet og udstans hjerter i forskellige størrelser af grønt karton.
Guide step 3
3.
Mål og skær kvadrater i hhv. hvidt og grønt strukturpapir. (Det ene lidt større, end det andet). Brug dobbeltklæbende tape og fastgør kvadraterne lagvist på kortets forside med et udstanset hjerte øverst.
Guide step 4
4.
Til indbydelsen el. fx en ønskeseddel laves et omslag af karton med en lomme på indvendig side. Lommen laves efter samme princip som i det foregående trin af hvidt og grønt strukturpapir. Brug Powertape til bund og sider og fastgør lommen.
Guide step 5
5.
3-fløjet, stående menukort: Hvid karton skæres i 21 x 21 cm. Heraf falses 3 fløje á 7 cm ved hjælp af et falseben. Forsiden pyntes efter samme princip som indbydelsen med lomme (trin 4). Heri placeres menuen (print på strukturpapir med hjerte og bånd).
Guide step 6
6.
Bordkort: Manillamærke pyntes med 3 mm tyndt satinbånd og et udstanset hjerte (det mindste). Skriv navn med en sort skrivetusch.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms