Indbydelse og bordkort i råhvid og guld -

Indbydelse og bordkort i råhvid og guld -

Inspiration: 14484

Fra: 15,25 kr

Til: 303,85 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 15,25 kr

Til: 303,85 kr

Den viste indbydelse er et dobbelt brevkort, der er monteret med designpapir i guld og råhvidt strukturpapir med printet tekst. Heromkring et matchende bælte i samme materialer og en hjerteformet rhinsten. Kuvert er med glitrende indtræk, og bordkort er lavet i samme udtryk.
Guide step 1
Step 1.
Til bælte måles længden efter kortets bredde. Skær bæltet 4 cm smalt i designpapir med guldglitter. Hertil 'navneskilt', der laves som selve indbydelsen (se næste trin). Indtræk til kurvert skæres i samme papir. Hertil bruges skabelonen, der findes som en særsklit pdf-fil, til denne ide. OBS! Indtrækket kan ilægges løst. Ellers hæft med tape.
Guide step 2
Step 2.
Print tekst på strukturpapir og skær til lidt mindre end et stykke designpapir i guld med lak. Med dobbeltklæbende tape fastgøres delene på kortet/bæltet. I dette eksempel på forsiden af kortet. Alternativt på indersiderne, der også kan bruges til fx ønskeseddel etc.
Guide step 3
Step 3.
Print navn på strukturpapir, skær til og fastgør det på bordkortet foruden en frise af designpapir med glitter. Brug dobbeltklæbende tape. Pynt med en hjerteformet rhinsten.
Guide step 4
TIP!
Bordpynt kan være små poser af råhvid organza. Hver fyldes fx med satinhjerter eller noget spiseligt, bindes til og pyntes med lille satinrose.
Mønsterark
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms