Indbydelse, menukort og  bordkort i hvid og sølv -

Indbydelse, menukort og bordkort i hvid og sølv -

Inspiration: 14485

Fra: 15,25 kr

Til: 181,00 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 15,25 kr

Til: 181,00 kr

Den viste indbydelse er et dobbelt brevkort, der er monteret med designpapir i sølv og hvidt strukturpapir med printet tekst. Heromkring et matchende bælte i samme materialer og en hjerteformet rhinsten. Kuvert er med glitrende indtræk. Menu- og bordkort er lavet i samme udtryk.
Guide step 1
Step 1.
Til bælte måles længden efter kortets bredde. Skær bæltet 4 cm smalt i designpapir med sølvglitter. Hertil 'navneskilt', der laves som selve indbydelsen (se næste trin). Indtræk til kurvert skæres i samme papir. Hertil bruges skabelonen, der findes som en særsklit pdf-fil, til denne ide. OBS! Indtrækket kan ilægges løst. Ellers hæft med tape.
Guide step 2
Step 2.
Print tekst på strukturpapir og skær til lidt mindre end et stykke designpapir i sølv med lak. Med dobbeltklæbende tape fastgøres delene på kortet/bæltet. I dette eksempel på forsiden af kortet. Alternativt på indersiderne, der også kan bruges til fx ønskeseddel etc.
Guide step 3
Step 3.
Til menukort skæres designpapir i sølvglitter i formatet 14 x 8,5 cm og en smal strimmel på 1,5 x 8,5 cm. Print tekst på strukturpapir og skær til lidt mindre end designpapiret. Med dobbeltklæbende tape samles alle dele.
Guide step 4
Step 4.
Print navn på strukturpapir, skær til og fastgør det på bordkortet foruden en frise af designpapir med glitter. Brug dobbeltklæbende tape. Pynt med en hjerteformet rhinsten.
Mønsterark
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms