Indbydelse, æske og menukort i pink og rosa med hjerte -

Indbydelse, æske og menukort i pink og rosa med hjerte -

Inspiration: 14423

Fra: 15,25 kr

Til: 404,90 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 15,25 kr

Til: 404,90 kr

Det viste dobbeltkort er - udover et printet portræt - dekoreret med friser, hjerter og cirkler af karton og strukturpapir. I samme stil er menukort lavet og sammen med æske pyntet. Alt fra Happy Moments i pink og rosa.
Guide step 1
Step 1.
I råhvid (størst cirkel) og rosa (mindst cirkel) karton laves cirkler sætvist for hvert emne, der dekoreres. Brug fx en cirkelskærer eller mål ud med passer.
Guide step 2
Step 2.
I den tofarvede karton (her den mørke side) udstanses hjerter ved brug af stansejern.
Guide step 3
Step 3.
Den lyse side af strukturpapiret måles ud i 1 cm tynde strimler, der udskæres med en hobbykniv. OBS! Skær evt. også et firkantet stykke (i format efter smag) til brug som ramme for det printede portræt på indbydelsen. (Se trin 6).
Guide step 4
Step 4.
Menukort: I den tofarvede karton (her den mørke side) skæres et stykke på 10x15 cm. Læg råhvidt strukturpapir i printeren og print menuen herpå. Skær til og fastgør delene lagvist ved brug af dobbeltklæbende tape.
Guide step 5
Step 5.
Lav et hul, der er stort nok til det brede bånd, øverst på menuen. Her er en screw punch anvendt (2 huller ved siden af hinanden). Buk båndet på langs og bind det fast i hullet som vist.
Guide step 6
Step 6.
Indbydelse samles: Af råhvid karton måles og skæres en ramme for alle delene på forsiden af det dobbelte kort. Skriv en tekst herpå med sort tusch. Print og beskær et portræt på råhvidt strukturpapir. Fastgør alt lagvist med dobeltklæbende tape.
Guide step 7
Step 7.
Æske med låg samles (se evt. vejledning til dette på ide 13591). Pynt låget med samme elementer som på indbydelse og kort. Brug dobbeltklæbende tape til at fastgøre med.
Guide step 8
Eksempel
Guide step 9
Eksempel
Guide step 10
Eksempel

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms