Varenummer: 70911081

Husqvarna Opal 690Q Opal 690Q

7.495,00 kr The price is including tax, but not shipping fees.
Prisen er inkl. moms
Currently 50+ pcs. in stock

Levering: 1-3 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 500 kr.

Altid gratis afhentning i butik

+5 valg

Vi gør opmærksom på, at vores udvalg/sortiment kan variere fra butik til butik.

 Levering: 1-3 hverdage

Fri fragt til pakkeshop over 500 kr.

Altid gratis afhentning i butik

+5 valg

Beskrivelse
Husqvarna VIKING Opal-serien, er den nyeste serie af computerstyrede symaskiner fra Husqvarna VIKING. Serien består af 3 modeller.

Husqvarna VIKING Opal 690Q er den største model i Opal-serien.

En ”high quality all round” symaskine med 208 sømme fordelt på nytte-, pynte- og stræksømme samt fuldautomatisk balanceret knaphul.

Opbygningen og grundfunktionerne er som på Opal 670 og den mindre model Opal 650, men Opal 690Q har fået en del ekstra, smarte betjeningsfunktioner.
Med ”Exclusive Sensor System” opnås endnu bedre sykomfort.
På de mindre modeller sidder nålestop op/ned, men på Opal 690Q er denne funktion udvidet således, at når nålen stopper ned i stoffet, hæves trykfoden automatisk få millimeter over stoffet således, at stoffet let kan drejes.

En anden vanedannende funktion på Opal 690Q er elektrisk nedsænkning af trykfoden. Når man starter med at sy, enten ved hjælp af fodpedalen eller på start/stop knappen, sættes trykfoden ned på stoffet. Man skal ikke længere bruge trykfodsløftet og begge hænder kan nu styre stoffet.

Husqvarna VIKING Opal 690 Q er det gode valg til den krævende syer, som gerne vil drage fordel af den nyeste teknik på markedet.

Ønskes endnu mere teknik og funktioner, kan luksusserien Husqvarna VIKING Sapphire anbefales.

Der kan være forlænget leveringstid på udvalgte symaskine-modeller. Kontakt kundeservice hvis du ønsker den nøjagtige leveringstid oplyst eller har brug for råd og vejledning.
Produktinformation
Ref. Nr.: 91/1081/0000/000
Specifikationer