Hjertemønstret venskabsarmbånd af broderigarn -

Hjertemønstret venskabsarmbånd af broderigarn -

Inspiration: 13593

Fra: 27,25 kr

Til: 186,20 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 27,25 kr

Til: 186,20 kr

Det knyttede armbånd med hjertemønster er lavet af broderigarn i to farver. Lukningen er en magnetlås, der er limet fast.

Video
Guide step 1
1.
Klip 4 stykker broderigarn á 2 meter. To i én farve, to i en anden. Saml de 4 stykker, læg dem dobbelt og bind en knude, så der dannes 8 tråde i en løkke. Løkken klemmes fast i knytteboardet.
Guide step 2
2.
De mørke tråde lægges op som vist.
Guide step 3
3.
Yderst til venstre bindes den lyse tråd 2 gange (knuder) om den mørke tråd, nærmest. Hold den mørke tråd stram, mens knuderne trækkes op.
Guide step 4
4.
Med samme lyse tråd fortsættes med at binde 2 knuder på hver af de næste 2 tråde i rækken af skiftevis lyse og mørke tråde.
Guide step 5
5.
Og modsat (spejlvendt): Yderst til højre bindes den lyse tråd 2 gange (knuder) om den mørke tråd, nærmest. Hold den mørke tråd stram, mens knuderne trækkes op.
Guide step 6
6.
De to lyse tråde, der er brugt til at binde knuder med, er nu i midten. Disse samles med to knuder.
Guide step 7
7.
Til venstre bindes den lyse tråd med 2 knuder om den mørke tråd, der ligger alleryderst.
Guide step 8
8.
Placér herefter den lyse tråd i clipsen. Og modsat (spejlvendt): Til højre bindes den lyse tråd med 2 knuder om den mørke tråd, der ligger alleryderst.
Guide step 9
9.
Med den mørke tråd yderst til venstre bindes 2 knuder på hver af de næste 2 tråde i rækken. Og modsat (spejlvendt). De to røde tråde, der er brugt til at binde knuder med, er nu i midten. Saml dem med to knuder.
Guide step 10
10.
De lyse tråde i clipsen løsnes og lægges ned til de andre tråde. Yderst til venstre bindes den mørke på den lyse med 2 knuder, hvorefter den fastgøres i clipsen. Og modsat (spejlvendt).
Guide step 11
11.
Med to knuder bindes den lyse tråd fra venstre på hhv. den lyse og den mørke tråd, nærmest. Og modsat (spejlvendt). De to lyse tråde, der er brugt til at binde knuder med, er nu i midten. Disse samles med to knuder.
Guide step 12
12.
De mørke tråde i clipsen løsnes og lægges ned til de andre tråde. Yderst til venstre bindes den lyse på hhv. den mørke, den lyse og den mørke med 2 knuder. Og modsat (spejlvendt). I midten afsluttes med 2 knuder, og hjertet er komplet.
Guide step 13
13.
Den anviste proces fortsættes til armbåndet har den ønskede længde. I dette eksempel er der lavet 9 hjerter.
Guide step 14
14.
Alle tråde samles i en stram knude, tæt på knyttearbejdet. Nu snoes trådene meget stramt, sættes i spænd, limes og tørres. OBS! Afkort evt. nogle af trådene tæt ved knuden, så stykket bliver smallest muligt. Med lim bremses trevler.
Guide step 15
15.
Den todelte magnetlås limes fast med en del i hver ende af armbåndet. Brug Clear Multi Glue Gel.
Guide step 16
Varianter
Mønsterark
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms