Havets dyr med plastaffald i maven

Havets dyr med plastaffald i maven

Inspiration: 15684

Fra: 21,95 kr

Til: 1.319,65 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 21,95 kr

Til: 1.319,65 kr

Pynt udstansede fisk og andre havdyr med maling og plastik. Klip et hul ved maven, fyld det med plastaffald og hæft sammen. Snak med børnene om, hvordan det symboliserer al den plastik i verdenshavene, hvor fiskene bor. Dette er et oplagt projekt for børn til arbejdet med FNs verdensmål nr. 14: Livet i havet.
Guide step 1
Step 1.
Start med at samle små plastemner fra husholdningen, der skal bruges som fyld i havdyrene. Plast, som har været i forbindelse med madvarer, skal naturligvis rengøres. Mal 2 stk. havdyr, så det får en for- og bagside. Lad tørre.
Guide step 2
Step 2.
Lav hul i havdyrets mave på forsiden ved at klippe en cirkel ud efter skabelon. Tegn to store øjne med sort tusch på bagsiden af den fraklippede cirkel. Klip øjnene ud og lim på med limstift.
Guide step 3
Step 3.
Lav små poser af transparent plast på ca. 12 x 12 cm. Brug fx emballagen fra havdyrene. Hæft siderne sammen med hæftetang eller tape. Fyld posen med de små stykker plast, inden posen lukkes helt.
Guide step 4
Step 4.
Hæft havdyrets for- og bagside sammen med hæftetang. Inden der lukkes af i bunden, skubbes den lille pose med plastaffald ind i havdyret. Hæft derefter havdyret i bunden.
Guide step 5
Variant
Sæt evt. snor i til ophæng.
Skabelon
Vedhæftet fil: Hent den her

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms