Hængende adventskrans med lysholdere af bonzaitråd og læderpapir pynt

Hængende adventskrans med lysholdere af bonzaitråd og læderpapir pynt

Inspiration: 15445

Fra: 15,50 kr

Til: 860,15 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 15,50 kr

Til: 860,15 kr

Lav din egen hængende adventskrans af et metalophæng fyldt med grønt, kunstige bær og blade klippet i læderpapir. Lav din egen lysholder af bonzaitråd viklet om LED lys. Under adventskransen hænger en udstansning af læderpapir som ekstra pynt.
Guide step 1
Step 1.
Klip 4 stk. bonzaitråd på 50 cm og vikl dem rundt om foden på lucialysene. Vil du bruge stearinlys, så vikl bonzaitråden rundt om en lysholder.
Guide step 2
Step 2.
Skru lysholderne ned i metalophænget, så lysene er i hvert sit hjørne og lim dem fast med en limpistol, så de sidder lige. Bind fire stykker lædersnor på 85 cm i hver side til ophæng. Saml lædersnorene med en knude i toppen.
Guide step 3
Step 3.
Klip 8-10 blade af guld læderpapir. Bladene skal være 7 cm lange og 2 cm på det bredeste sted. Stans to "Merry Christmas" ud af guld læderpapir - den ene med guldsiden op og den anden med den brune side op. Lim de to udstansninger sammen, så der er guld på begge sider.
Guide step 4
Step 4.
Fyld metalophænget med grønt. På billedet er brugt fint fyr. Lim kunstige bær i guld og læderpapir blade ind i det grønne. Hæng "Merry Christmas" udstansningen under adventskransen i en tynd guldtråd.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms