Fisk lavet af garn og plastaffald

Fisk lavet af garn og plastaffald

Inspiration: 15683

Fra: 16,50 kr

Til: 381,85 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 16,50 kr

Til: 381,85 kr

Lav fisk af pap, garn og plastaffald. Skær fiskene ud af pap fra en papkasse og beklæd figuren med akrylgarn. Lav detaljer på fisken med små stykker plast. Det hele limes fast med sticky base. Snak med børnene om, at det er vigtigt at bruge skraldespanden, så plast ikke ender i havet. Dette er et oplagt projekt for børn til arbejdet med FNs verdensmål 14: Livet i havet.
Guide step 1
Step 1.
Start med at samle plastaffald fra husholdningen, der skal bruges som pynt på fiskene. Snak med børnene om, at akrylgarn også er lavet af plast.
Guide step 2
Step 2.
Tegn en fisk op i størrelsen 15-20 cm på pap eller kraftigt karton fx fra en skoæske eller papkasse. Skær fisken ud med en hobbykniv på et skæreunderlag.
Guide step 3
Step 3.
Påfør sticky base på fiskens for- og bagside med fingrene. Tag et lille område ad gangen.
Guide step 4
Step 4.
Vikl garn omkring den klæbende overflade, så pappet skjules. Fortsæt med at påføre sticky base på endnu et stykke af pappet og vikl garn omkring, indtil hele fisken er dækket. Enderne af garnet fæstnes med en lille klat sticky base.
Guide step 5
Step 5.
Dekorer fisken med det indsamlede plastaffald, som fastgøres med sticky base. Giv fx fisken øjne, finner osv.
Guide step 6
Step 6.
Lad fisken tørre til næste dag. Læg den på en banderole fra garn, på en kop eller lignende, så den ikke klæber fast til underlaget.
Guide step 7
Step 7.
Monter evt. en magnet på bagsiden eller sæt en snor i til ophæng.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms