Drømmefanger af ring med garn, vokset bomuldssnor og fjerpynt -

Drømmefanger af ring med garn, vokset bomuldssnor og fjerpynt -

Inspiration: 14720

Fra: 19,95 kr

Til: 145,30 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 19,95 kr

Til: 145,30 kr

Den viste drømmefanger er en metalring, der er beviklet med bomuldsgarn hele vejen rundt. Garnet er desuden brugt til ophængssnor med perle og til tre vedhæng nederst. Hvert pyntet med hhv. en perle og en fjer. Til 'vævning' indeni ringen er vokset bomuldssnor brugt.
Guide step 1
Step 1.
Bind garn stramt og tæt hele vejen rundt om metalringen. Bind de to ender med en knude, når de mødes.
Guide step 2
Step 2.
Mål ringen op i fx 6 lige store felter og lav et lille bundt af vokset bomuldssnor. Bind snoren fast ved et punkt og væv fra punkt til punkt imellem felterne.
Guide step 3
Step 3.
Eksempel.
Guide step 4
Step 4.
Fortsæt og arbejd ind mod midten. Felt for felt på midten af hver streng - hhv. under og op. Husk at stramme til undervejs.
Guide step 5
Step 5.
Eksempel.
Guide step 6
Step 6.
På midten trækkes snoren op, bindes fast med knude og klippes til. TIP! Afsæt evt. en klat lim på knuden, så holder den med garanti.
Guide step 7
Step 7.
Vedhæng på drømmefangeren: Klip 3 stykker garn og bind dem fast ved 3 punkter imellem to felter. Træk en perle på hvert stykke garn og afslut med 2-3 knuder. Klip overskydende ender af.
Guide step 8
Step 8.
Pynt vedhængene. Tryk en klat lim ind i hver perle og stik en fjer fast heri. Lad tørre. Ophæng: Klip et stykke garn, bind det fast øverst på ringen og træk en perle på.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms