Bytte / retur

Vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at levere fejlfrie varer, men der kan undtagelsesvis opstå en fejl. 

Hvis du ved modtagelsen konstaterer at en vare er defekt eller fejlleveret, beder vi dig kontakte os på  tlf.: 96 99 20 00 eller websalg@stof2000.dk. Husk at kigge stoffet igennem for eventuelle fejl, inden du klipper. Vi tager ikke stof retur, der er klippet i.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret og fristen starter fra den dag du modtager varen. Varen skal returneres i samme stand, som den blev modtaget. Vi dækker ikke returporto.

Husk at kigge varen igennem for eventuelle fejl, inden du klipper. Stof der er klippet i, tages ikke retur. Der tages forbehold for udsolgte varer, prisændringer og eventuelle trykfejl. Når du returnerer varen vedlægges dette returvare-skema. Klik her.

MANGELFULDE VARER OG FORKERTE VARER

Hvis din vare er lider af en mangel, eller vi har leveret forkerte varer, bedes du kontakte Kundeservice (96 99 2000).

Kan du allerede konstatere manglen mv. på tidspunktet, hvor transportøren ønsker at foretage levering, bør du nægte at modtage varen. I tilfælde af en mangelfuld vare eller forkert vare, kan du vælge mellem følgende muligheder:

  • Returnere varen og få refunderet købsprisen og alle leveringsomkostninger, når vores Kundeservice har behandlet returvareren,
  • Returnere varen og modtage en tilsvarende vare, når vores Kundeservice har behandlet returvaren, forudsat vi kan levere en tilsvarende vare, eller
  • Beholde varen og anmode om en forholdsmæssig reduktion af købsprisen

Når du kontakter Kundeservice skal du oplyse bestillingsnummeret, eventuelt varenummer, og beskrive hvad der er galt med varen mv.

Du er ikke ansvarlig for omkostninger forbundet med returneringen af en mangelfuld vare eller en forkert vare. Vi tilbagebetaler naturligvis købsprisen og de oprindelige leveringsomkostninger, når vi har fået varen retur, med mindre du får en ny vare til erstatning for den oprindelige vare.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

STOF 2000 © 2010 - 2018
testing it out