Verdenskendt sykunstner, Harriet Riddell, besøger vores stand på messen "Kreative dage" i fredericia.

Du kan opleve Harriet Riddell lave kunst på sin symaskine på Kreative Dage 2017 i Messe C, Fredericia, søndag den

29. oktober fra 10.00 til 16.00.

Syning får til stadighed nye, kreative vinkler og dimensioner. Ifølge Danmarks største leverandør af symaskiner og håndarbejdsudstyr, STOF 2000, handler det i stigende grad om at udtrykke sin kreativitet og bruge sin fantasi. For at inspirere de stadig flere danskere i alle aldre der kaster sig over kreative håndarbejdsprojekter i hjemmet, inviterer kæden nu den verdensberømte sykunstner Harriet Riddell til Danmark.

– Syning rammer tidsånden perfekt, fordi det er en både afstressende og sjov udtryksmulighed. Samtidig udgør syning for stadig flere danskere et meditativt frirum og en hårdt tiltrængt timeout fra alle de medier og al den elektronik, man konstant eksponeres for. Endelig vælger mange at lave eget boligtilbehør og tøj, fordi det er bæredygtigt og giver mulighed for at skabe unikke designs, siger Mette Rind Bach, regionschef hos STOF 2000.

Harriet Riddell, der er født i 1990, er kendt for at lave hverdagskunst med sin symaskine. Hun har rejst verden rundt for med sin kunst at portrættere de miljøer og mennesker, hun møder. Ofte foran et livepublikum. Bag hvert sting ligger en fortælling om folket og kulturen, og værkerne er blandt andet blevet udstillet i London, Delhi, Nairobi, Toronto, Paris og Hong Kong.

Se meget mere på Harriet Riddell hjemmeside: http://www.harrietriddell.com/

– Harriet Riddell er et godt billede på den nye generation af kreative, der syr for at udtrykke sig og udleve drømme. Det kan både føre til unik hverdagskunst, inspirerende boligtilbehør eller en helt individuel garderobe med optimale pasforme, farver og mønstre, fastslår Mette Rind Bach.

 

De følgende dage afholder hun lignende events i seks af STOF 2000s butikker. 

Mandag den 30. oktober i:

  • Odense kl. 9.00 - 11.00
  • Svendborg kl. 12.00 - 13.00
  • Vejle kl. 15.00 - 17.00

Tirsdag den 31. oktober i:

  • Aarhus kl. 10.00 - 12.00
  • Aalborg kl. 14.00 - 16.00

Onsdag den 1. november i STOF 2000 ved Nørreport (hele dagen).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

STOF 2000 © 2010 - 2017
testing it out