Borddækning og bordpynt i hvidt og grønt med hjerter fra Happy Moments -

Borddækning og bordpynt i hvidt og grønt med hjerter fra Happy Moments -

Inspiration: 14133

Fra: 14,50 kr

Til: 709,45 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 14,50 kr

Til: 709,45 kr

Bordet er dækket med hvid dug og løber af limefarvet net fra Happy Moments. Bordpynt er hjerter, udstanset af strukturpapir. Hertil menukort af hvid karton, pyntet med satinbånd. Bordkort er manillamærker, sat fast på glassene med miniklemmer.

Guide step 1
1.
Efter vejledning på emballagen foldes æsken. Den fyldes evt. med lille overraskelse og bindes til med et 3 mm smalt satinbånd. Brug stansejernet og udstans et hjerte af strukturpapir. Fastgør hjertet på æskens låg. Brug dobbeltklæbende tape.
Guide step 2
2.
Bordkort: Bind et satinbånd i hullet på et manillamærke. Lim et udstanset hjerte af strukturpapir fast og skriv navn med en sort skrivetusch. Sæt bordkortet fast på et glas ved hjælp af mini-klemme.
Guide step 3
3.
Bordpynt: I et udstanset hjerte skæres to små, lodrette snit. Herigennem trækkes det smalle satinbånd, og hjertet bindes som vist om flasken.
Guide step 4
4.
3-fløjet, stående menukort: Hvid karton skæres i 21 x 21 cm. Heraf falses 3 fløje á 7 cm ved hjælp af et falseben. Forsiden pyntes med kartonlomme nederst (brug Powertape i sider og bund). Heri placeres menuen (print på strukturpapir, isat satinbånd).

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms