Armbånd med træperler og pynt -

Armbånd med træperler og pynt -

Inspiration: 14735

Fra: 20,95 kr

Til: 226,25 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Tilgængelighed: På lager

Fra: 20,95 kr

Til: 226,25 kr

De viste armbånd er med kulørte træperler. Dels på elastiksnor, hvor der også er trukket kvaste og metalperler på. Dels på lædersnor, der er lukket med en metallås i udformning som et anker.
Vis alle
...
Denne ide kommer fra:
Lav selv smykker Armbånd
Sådan gør du
Guide step 1
Step 1.
Armbånd af lædersnor med smykkelås: Klip ca. 50 cm lædersnor (2 mm tyk). Se fotoet og montér snoren i smykkelåsens øje. Med den korteste ende snoes 3 gange om den længste (i smykkelåsens retning). Lås med samme korte ende ved at stikke den igennem de nu 3 løkker og væk fra smykkelåsen. Stram til og klip overskydende snor af.
Guide step 2
Step 2.
Træk træperler på snoren (i dette eksempel 19 stk.)
Guide step 3
Step 3.
Slut af med en stor løkke, der skal bruges til at fæstne om modsatte ende af smykkelåsen (det lille anker). Lav løkken efter samme fremgangsmåde som beskrevet under trin 1. (Ønskes nærmere vejledning? Se vores 'Teknikskole' på hjemmesiden. Skriv 12544 i søgefeltet).
Guide step 4
Step 4.
Armbånd af elastiksnor: Klip et stykke elastiksnor i ønsket længde. Træk træperler på og kombinér med hhv. metalperler og indimellem kvaste, der hver monteres forinden i en O-ring. Luk med et råbåndsknob eller et par meget stramme knuder.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms