Adventsdekoration med metalstjerne, paddehatte, gran, grankogler og træmix

Adventsdekoration med metalstjerne, paddehatte, gran, grankogler og træmix

Inspiration: 15444

Fra: 14,50 kr

Til: 544,40 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 14,50 kr

Til: 544,40 kr

Lav din egen adventsdekoration med oasis som bund. Adventsdekorationen er pyntet med en metalstjerne, gran, grankogler, træmix og træ paddehatte dekoreret med mini glasperler.
Vis alle
...
Denne ide kommer fra:
Juledekorationer, julelys og kalenderlys
Sådan gør du
Video
Guide step 1
Step 1.
Mal bunden af bakken. Sæt malertape rundt i 3,5 cm højde for at få en lige kant. Mal også toppen af paddehattene.
Guide step 2
Step 2.
Læg oasis i en balje med vand, så det kan suge. Læg kraftigt plastik i bakken som underlag. Skær oasis til og placer det i bakken - først og fremmest der, hvor lysene skal placeres. Undlad at fylde hele bakken og sæt kogler og pinde i hullerne.
Guide step 3
Step 3.
Skær en lille fordybning i oasisen, inden du trykker lysholdere på plads. Stik den store stjerne af messingtråd ned i oasisen. Placer pinde på dekorationen i flere lag med den flade side opad. Lim med limpistol pinde fast til kogler og de tidligere nedstukne pinde.
Guide step 4
Step 4.
Fjern nåle fra grangrenenes nederste cm, inden de stikkes i oasisen. Start med at stikke vandret ind i oasisen langs kanten af bakken. Fjern rødder fra husløg og stik dem på en pind, som du derefter sætter i oasisen.
Guide step 5
Step 5.
Beklæd paddehattenes top med et tyndt lag sticky base og sæt store, hvide mini glaskugler på. Dup toppene ned i en skål med mini glaskugler i rød, så toppen bliver dækket helt.
Guide step 6
Step 6.
Lim med limpistol paddehattene på de forskellige niveauer af pinde. Klip lidt af tråden af de kunstige bær og placer dem i bunden af dekorationen i grupper á 2–3 stk. Lim også de store mini glaskugler på dekorationen, fx inde i koglerne.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms