Adventsdekoration med metalstjerne, paddehatte, gran, grankogler og træmix

Adventsdekoration med metalstjerne, paddehatte, gran, grankogler og træmix

Inspiration: 15444

Fra: 14,00 kr

Til: 622,25 kr

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 14,00 kr

Til: 622,25 kr

Lav din egen adventsdekoration med oasis som bund. Adventsdekorationen er pyntet med en metalstjerne, gran, grankogler, træmix og træ paddehatte dekoreret med mini glasperler.
Video
Guide step 1
Step 1.
Mal bunden af bakken. Sæt malertape rundt i 3,5 cm højde for at få en lige kant. Mal også toppen af paddehattene.
Guide step 2
Step 2.
Læg oasis i en balje med vand, så det kan suge. Læg kraftigt plastik i bakken som underlag. Skær oasis til og placer det i bakken - først og fremmest der, hvor lysene skal placeres. Undlad at fylde hele bakken og sæt kogler og pinde i hullerne.
Guide step 3
Step 3.
Skær en lille fordybning i oasisen, inden du trykker lysholdere på plads. Stik den store stjerne af messingtråd ned i oasisen. Placer pinde på dekorationen i flere lag med den flade side opad. Lim med limpistol pinde fast til kogler og de tidligere nedstukne pinde.
Guide step 4
Step 4.
Fjern nåle fra grangrenenes nederste cm, inden de stikkes i oasisen. Start med at stikke vandret ind i oasisen langs kanten af bakken. Fjern rødder fra husløg og stik dem på en pind, som du derefter sætter i oasisen.
Guide step 5
Step 5.
Beklæd paddehattenes top med et tyndt lag sticky base og sæt store, hvide mini glaskugler på. Dup toppene ned i en skål med mini glaskugler i rød, så toppen bliver dækket helt.
Guide step 6
Step 6.
Lim med limpistol paddehattene på de forskellige niveauer af pinde. Klip lidt af tråden af de kunstige bær og placer dem i bunden af dekorationen i grupper á 2–3 stk. Lim også de store mini glaskugler på dekorationen, fx inde i koglerne.

Køb varerne til idéen

Samlet pris: 0,00 kr

Inkl. moms